Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


1. Als u bij ParmanteBrocante een artikel bestelt gaat u akkoord met de bepalingen in deze algemene voorwaarden.

2. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Voor de verzending van een artikel wordt gebruik gemaakt van DHL. De verzendkosten zijn € 5,75 tot 10 kg in Nederland.
ParmanteBrocante is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte poststukken binnen Nederland.

4. Als u een bestelling bij ons plaatst krijgt u binnen 24 uur een e-mail van ons terug waarin het totaal te betalen bedrag, inclusief de eventuele verzendkosten, wordt vermeld.

5. De bestelde artikelen worden 7 dagen voor u gereserveerd. Indien er binnen deze termijn geen betaling of e-mail is ontvangen, vervalt de reservering en dan worden de artikelen weer ter verkoop aangeboden. Wij stellen U hiervan per e-mail op de hoogte.

6. Bestellingen worden na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk opgestuurd.

7. Als de artikelen worden gehaald dienen ze contact of per pin betaald te worden.

8. Zodra een bestelling ontvangen is, wordt er gekeken of het betreffende artikel nog voorradig is. Het kan voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

9. Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren.

10. Kleuren kunnen soms enigszins afwijken van de foto.

11. Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen, dan wel te retourneren na twee weken. Bij retourneren dient het artikel dan in dezelfde staat te verkeren zoals hij bij aankoop is geleverd. Retourneren is op eigen kosten en op eigen risico!

12. ParmanteBrocante is niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper, deze heeft alle lasten en kosten te dragen.

13. Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling.

14. ParmanteBrocante kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2024 parmantebrocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel